Întrebări frecvente de la parteneri

De ce aș integra widgetul Privesc.Eu pe un site deja bogat în conținut?

Privesc.Eu nu este doar un simplu widget, este un partener de încredere care vă aduce constant conținut de calitate. O medie de 22 minute este timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site-uri ce integrează Privesc.Eu, comparativ cu doar 2-3 minute pentru site-urile tradiționale. Deci, prin adăugarea Privesc.Eu, veți menține utilizatorii mai mult timp pe site-ul dumneavoastră.

Există o taxă pentru a plasa widgetul Privesc.Eu pe site-ul meu?

Adăugarea widgetului Privesc.Eu pe site-ul dumneavoastră nu va costa nimic. Este un serviciu gratuit oferit de noi, la discreția dumneavoastră.

Viteza serverului meu va fi afectată dacă integrez widgetul?

Nu, viteza serverului dumneavoastră nu va fi afectată. Distribuirea conținutului video se realizează exclusiv prin serverele noastre, astfel încât performanța site-ului dumneavoastră să nu fie afectată.

Încărcarea widgetului va afecta viteza de încărcare a paginilor site-ului meu?

Widgetul Privesc.Eu este proiectat să se încarce într-un iframe separat după încărcarea completă a paginii web a utilizatorului. Ne străduim să asigurăm încărcarea rapidă a widgetului folosind cele mai noi tehnologii cloud.

Pot personaliza conținutul live care este afișat pe site-ul meu?

Da, putem personaliza conținutul live conform preferințelor dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili un tag specific, care va fi atribuit tuturor evenimentelor dumneavoastră și va fi inclus în URL-ul care afișează widgetul pe site-ul dumneavoastră.

Utilizatorii vor părăsi site-ul meu dacă apasă pe butonul Play?

Majoritatea utilizatorilor preferă să rămână pe site-ul dumneavoastră și să urmărească transmisiunile live direct de acolo. Dacă un utilizator alege să facă clic pe titlul evenimentului, va fi redirecționat către evenimentul respectiv pe Privesc.Eu - de obicei, acești utilizatori sunt deja familiarizați cu Privesc.Eu și doresc să interacționeze prin chat cu alți spectatori.

Widgetul va afișa publicitate?

Nu, widgetul Privesc.Eu este proiectat să fie cât mai curat și eficient posibil, fără a fi deranjat de publicitate.

Ce se afișează în widget atunci când nu sunt difuzate live-uri?

În funcție de setările pe care le alegeți, widgetul poate afișa fie ultima înregistrare care corespunde criteriilor dumneavoastră, fie un calendar cu evenimentele viitoare.

Cum pot adăuga widgetul pe site-ul sau blogul meu?

Prin intermediul paginii noastre de configurare a widgetului, puteți seta dimensiunile acestuia, țara de unde doriți să fie difuzate evenimentele și categoriile pe care doriți să le vizualizați. Codul HTML personalizat pentru widgetul dumneavoastră și o previzualizare a acestuia vor fi generate automat.

Pot televiziunile tradiționale să preia imagini video de pe Privesc.Eu?

Da, televiziunile pot prelua imagini video de pe Privesc.Eu, cu condiția să dețină un abonament de tip TV/Radio.