Termeni și condiții

1. Proprietatea conținutului și utilizarea materialelor pe www.privesc.eu

Conținutul, designul și datele utilizatorilor colectate de pe site-ul www.privesc.eu sunt proprietatea Privesc.Eu și sunt protejate conform legislației locale în domeniul drepturilor de autor și drepturilor conexe. Utilizarea conținutului acestui site este limitată la scopuri strict personale. Orice altă utilizare a conținutului necesită acordul scris prealabil al Privesc.Eu. Este strict interzisă distribuția, reproducerea sau vânzarea parțială sau totală a conținutului site-ului.

Reproducerea conținutului pe alte site-uri este permisă cu condiția citării sursei și furnizării unui link către site-ul nostru, după modelul: Sursa: Privesc.Eu - www.privesc.eu

Materialele video sunt disponibile în trei calități diferite:

  1. Calitate înaltă: Înregistrarea HD sau la calitatea maximă a materialului original (disponibilă doar la cerere)
  2. Calitate medie: Înregistrarea video afișată pe www.privesc.eu
  3. Calitate joasă: Înregistrare compatibilă cu dispozitivele mobile

Abonații sau membrii clubului Privesc.Eu au acces la toate materialele disponibile pe site.

2. Politica de rambursare

Abonații pot solicita rambursarea sumei achitate pentru achiziționarea unui abonament lunar în termen de o zi lucrătoare de la efectuarea plății, fără penalități. Solicitarea trebuie să fie transmisă în scris, prin e-mail la adresa: [email protected].

Rambursarea se va efectua dacă Privesc.Eu nu dispune de un video inclus în abonamentul premium sau dacă calitatea video este substandard. Durata procesului de rambursare poate varia în funcție de politicile noastre interne sau ale instituțiilor bancare implicate, dar nu va depăși 30 de zile de la primirea solicitării.

Rambursările se efectuează în conformitate cu legislația aplicabilă în țara de achiziție a produsului și în țara în care se face rambursarea. Cu excepția cazurilor prevăzute anterior, rambursările se efectuează în moneda de plată originală.

Privesc.eu își rezervă dreptul de a respinge cererile de rambursare efectuate după termenul de o zi lucrătoare de la achiziția abonamentului sau dacă produsul furnizat respectă criteriile specificate de utilizator.

3. Modificări ale termenilor și condițiilor

Privesc.Eu își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare la orice moment, fără o notificare prealabilă. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a vă familiariza cu eventualele modificări.